Időpont egyeztetés: Hétfő - Csütörtök: 9-17-ig Péntek 9-14-ig   +36 (1) 613 8753,    +36 (70) 678-5015   |    1013 Budapest, Attila út 29. 4. em.

Online bejelentkezés

Blog

  • Derékfájás

    Derékfájás

    A gerinc, a deréktájék időszakos vagy állandósult fájdalma 20 éves kortól szinte mindenkit érintett már, az egyik leggyakoribb mozgásszervi panasz.

    Mitől fájhat az ember dereka?

    Leggyakrabban porckorongot érintő problémák, porckorongsérv, ízületi porckopás, csontritkulás magyarázza a panaszokat. A fájdalmakat súlyosbíthatja a stressz is, mint pszichés tényező, sőt, akár a depresszió is. Esetenként nőgyógyászati, emésztőrendszeri, urológiai megbetegedések is meghúzódhatnak a fájdalom hátterében.

    Tovább olvasok
  • Fejfájás / Migrén

    Fejfájás / Migrén

    A lakosság 90 százalékának van esetenként fejfájása és 40-50 százaléka rendszeresen szenved miatta.

    Elsősorban azt kell tisztázni hogy az adott fejfájás valamilyen más betegség tünete (másnaposság, nátha, szemészeti problémák vagy valamilyen belgyógyászati kórkép). Neurológiai vizsgálatra ill. kezelésre olyankor kerül sor, ha a fejfájás oka nem nyilvánvaló, mint például a migrén vagy az úgynevezett tenziós fejfájás.

    Tovább olvasok
  • Szédülés

    Szédülés

    A szédülés panaszával keresik fel a legtöbben orvosukat.

    A szédülésnek számos oka lehet. Ide soroljuk a hétköznapi nyelvben mind a bizonytalanságérzést, mind az egyensúlyzavart és a forgó jellegű szédülést is.

    Tovább olvasok