Időpont egyeztetés: Hétfő - Csütörtök: 9-17-ig Péntek 9-14-ig   +36 (1) 613 8753,    +36 (70) 678-5015   |    1013 Budapest, Attila út 29. 4. em.

Online bejelentkezés

Miért szeretek ide járni?

A Tabán Medical ízlésesen berendezett, hangulatos várószobája szó szerint a gyógyulás előszobája azonnal bizalmat kelt. A recepciósok Kovács Zita és Simó Magdolna hétköznapi munkája is már a gyengéd bánásmód része. Hasznos az emlékeztető SMS-t, amelyet a pácienseknek küldenek.Pályiné Hámori Zsófia gyógytornász pedig igazi gyógyító személyiség. Már első alkalommal biztosan éreztem, hogy jó kezekbe kerültem. Rendkívül széles látókörű, nemcsak elméleti és gyakorlati tudása, hanem ritka nagy empátiája miatt is becsülöm. Bonyolult, krónikus nyak- és állkapocs problémára találtam nála reményteli oki megoldást. Zsófi a manuálterápa mellett megtanított nekem egy speciális gyógytornát is. Már eddig is rengeteget javult a nyakam. Tenziós fejfájásaim enyhültek, ritkultak. A ritka körkörös szédülésre (BPPV) szintén tudott gyógytorna javalaslatot adni. Pozitív összbenyomásom alapján a Tabán Medicalt mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csontos Erika

Hála - hála! :)

Kedves Tabán Medical! Hálásan köszönöm,hogy igen magas szaktudású embereket

ismertem meg személyetekben,akik szívvel,lélekkel segítettetek rajtam!

További eredményes munkát kívánok a csapat dolgozóinak.

Üdvözlettel Kuli Magdolna

 

Köszönöm a hozzáértő segítséget, a figyelmes, kedves kiszolgálást!

Kedves Tabán Medical!

Szeretném megköszönni a hozzáértő segítséget, a figyelmes, kedves kiszolgálást, és nem utolsó sorban azt, hogy visszakaptam a műtét nélküli gyógyulásba vetett hitemet. Kovács Zita közreműködése nélkül - másik intézményben elhamarkodottan felállított diagnózis miatt - ma fémekkel a nyakamban élnék, rehabilitációs ellátás mellett. E helyett már szinte panaszmentes vagyok. Külön köszönöm a hatásos gyógytornát Rőth Évának.

További eredményes munkát kívánok a csapat dolgozóinak.

Üdvözlettel,

Kiss Annamária​

Jó hangulat, eredményes gyógyulás, sok odafigyelés! Hálásan Köszönöm, jól vagyok!

Nagyon elégedett voltam a csapattal! Évike a gyógytornász az előzmények feltérképezését követően állította össze a gyógyulásomhoz a feladatsorokat és megtanított tornázni.
Türelmesen, minden elmagyarázott, bármit kérdeztem mindenre válaszolt. Jó hangulat, eredményes gyógyulás, sok odafigyelés! Hálásan Köszönöm, jól vagyok!

Jó munkát és mindent köszönök! Mindenki üdvözlök!

Dr. Moldván Tünde

Van még emberséges egészségügyi szolgáltatás ebben az országban!

Vinczéné Pollák JuditEgy kínzó, elviselhetetlen fájdalommal járó gerinc problémával kerestem megoldást, hogy enyhítsenek szörnyű fájdalmaimon. Napokig mentem, kerestem, sehol nem fogadtak időben, nem adtak megfelelő kezelést.
Megtaláltam az itt dolgozó kedves „csapatot”, ahol megoldást nyert a problémám, azonnali kezelést kaptam, ráadásul olyant, amit hatott is, komplex ellátás van egy helyen, várakozás nélkül, az időpontokat pontosan betartva.

Dr. Anda Judit neurológus főorvos asszony kiváló kezelése, Kovács Zita, Simó Magdolna precizitása és pontosság, kedvessége, Róth Évi mindenre „bajos” területre kiterjedő gyógytorna gyakorlatai…
Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani ezt a szakszerű orvosi ellátást, ahol még a beteg ember is ember…

Magam részéről, nem fogok változtatni, a meglelt kincsemet őrzöm, amíg lehet. 

Vinczéné Pollák Judit