Időpont egyeztetés: Hétfő - Csütörtök: 9-17-ig Péntek 9-14-ig   +36 (1) 613 8753,    +36 (70) 678-5015   |    1013 Budapest, Attila út 29. 4. em.

Online bejelentkezés

Masszázs

A masszázs több ezer éves múltra visszatekintő ,,művészete” már számtalan esetben bizonyította jótékony hatását a mozgásszervi és egyéb betegségeknél.

A masszázs egyik leginkább fontos eleme, hogy  testünkre komplex egységként kell tekinteni és nem mint egymástól függetlenül funkcionáló szervek halmazára. Eme látásmód masszőreink sajátja és a kezeléseinket is ezen alapelvek mentén igyekszünk felépíteni.

Természetesen az egyén komplex látásmódja nem sokat ér, ha a megoldandó problémákkal minden esetben egyedül kell megbirkóznia, éppen ezért tartjuk fontosnak az orvos, gyógytornász, masszőr közti állandó kommunikációt, ami egy jó csapatmunka legfontosabb eleme.

A masszázskezelés általában az orvosi vizsgálat után és a gyógytorna foglalkozások előtt van és fő célja, hogy oldja a fennálló izomfeszüléseket, rövidüléseket, letapadásokat és ezzel csökkentse a beteg fájdalmát és visszaadja a mozgásszabadságát.

Kezeléseink során különböző technikákat alkalmazunk, mint például a gyógymasszázs, trigger masszázs, ART, CRAC nyújtási technikák, illetve kimozgatások és kinesio tape.

Nagyon fontos kiemelni, hogy a masszázskezelések sokszor önállóan is képesek a fennálló tünetek csökkentésére vagy megszüntetésére, de semmi esetre sem váltják ki a gyógytornát.