Időpont egyeztetés: Hétfő - Péntek: 9-18-ig   +36 (1) 613 8753,    +36 (70) 678-5015   |    1013 Budapest, Attila út 29. 4. em.

Online bejelentkezés

Cor-Way® Életmód

COR-WAY® ÉLETMÓDTRÉNING, SZEMÉLYI EDZÉS, TANÁCSADÁS, Coaching

Életutunk során testünk folyamatos változáson, átalakuláson megy keresztül. A mozgásra született test karbantartása óriási kihívást jelent a mai ülő életmódot folytató ember számára. Egy betegséget jelző diagnózis nemcsak testünk, hanem lelkünk épségére nézve is kihívást jelent, illetve jelzés is egyben arra, hogy változtassunk. „Változó testben ép lélek” (Molnár Renáta)

Cor-Way® egy teljes élet és egészségprogram. Sport–Lélek–Élet szintézisére épül és a járást sokszínű megközelítésből oktatja.

Cor-Way® módszertan – 3 az 1-ben Flow-alapú módszertan

A 2015-ben kifejlesztett egyedi oktatási módszertan 30 év szakmai tapasztalatán alapul.

A Cor-Way® mozgásfejlesztő program a flow-élményre épül, amelyben az ember szinte teljesen feloldódik, s örömmel töltődik fel abban, amit éppen tesz, s így a mozgás és a terápia is örömforrássá válhat.

Cor-Way® Sport – gyaloglásra (Cor-Way®Walking), futásra épül, a test karbantartásához szükséges más mozgásformákkal is kiegészítve. Köredzés, gerinctorna, egyéni felfogású nordic-walking-oktatás.

Lélek – a mentális egészséghez kötődő témaköröket dolgozza fel a mozgásprogram segítségével, hozzájárulva a mindennapok lelki jól-létéhez, fittségéhez. Stressz-kezelés, önbizalom-növelés, kiégés megelőzése. krízishelyzetek (fordulópontok) megoldási lehetőségeinek kiaknázása.

Élet – testbarát táplálkozási program és kapcsolati tréning. 

A résztvevők életvezetési tanácsot, „gyakorlati mankókat” kapnak testi-lelki állóképességük fejlesztésére.

(A komplex módszertan 2016-ban a TÜV RheinlandInterCert Tanúsítvány minősítését nyerte el).

Ha nem repülhetsz, fuss! Ha nem futhatsz, menj! Ha nem mehetsz, csússz! De bárhogy is legyen: mozogj!” Ifj. Martin Luther King

 

Oktatási formák

Egyéni és csoportos órák 

 

Órák menete

Az első alkalom: állapotfelmérés, mozgásfejlesztési irányok/terápiák és személyre szabott életmódtréningek lépéseinek átbeszélése, bevezető gyakorlatsorok elsajátítása.

A diagnózis kapcsán konzultáció a szakmai csapattal.

Személyi edzéssel egybekötött életmódtréning 80 perc – 14 000 Ft

Személyi edzés – 50 perc – 9 000 Ft

Életvezetési tanácsadás – 50 perc – 9 000 Ft 

 

Helyszínek

A személyi edzéssel egybekötött életmódtréningek jó idő esetén szabadtérben/zöldben/, a Tabánban zajlanak vagy zárt helyiségben. 

 

Időpont-egyeztetés

Molnár Renáta

+36-30-687-9203 

 

Részletes információk

www.cor-way.hu

renata@cor-way.hu